RIMOR – Italiensk design

Med Rimor har du frihet til å følge dine drømmer!

En bobil fra Rimor kan imøtekomme alle dine behov: sov godt, gode løsninger og garantert max komfort for alle.

Rimor har produsert bobiler i mer enn 40 år og vi vet at de viktigste detaljene er god beskyttelse mot fukt og vanninntrengning, sikkerhet, plass og materialvalg, gjennomtenkte løsninger og beste kvalitet. Produsert i Italia.

www.rimor.it

KONTAKT OSS

PILOTE – Fransk design og kvalitet

Hos Pilote har de designet og produsert bobiler og varebiler i mer enn 50 år med den samme ideen i tankene:
ved å forestille seg at vi går med deg ombord på din Pilot.
Dette er grunnen til at hver av de 300 personene som jobber i teamet vårt dyrker de høye standardene, omsorgen for kvalitet og respekten for kunden, som de har arvet generasjon etter generasjon. Innovasjon og erfaring, industrielle prosesser og håndverksmetoder, kreativitet og pålitelighet, alt dette er ombord i din Pilot bobil.

Gå lett, reis videre, ta deg friheter:  du er godt ledsaget.

www.pilote.fr

KONTAKT OSS

LE VOYAGEUR – Eklusiv bobilprodusent

Den reisende

Leter du etter en high-end bobil? Med sin raffinerte layout, sin høykvalitets finish, sin aerodynamikk til tjeneste for kjørekomfort og upåklagelig veigrep, mangler ingenting i Le Voyageur bobil.
Fordi unntaket må være en regel som deles av så mange mennesker som mulig, oppdag Le Voyageur bobiler.

Eieren av en Le Voyageur bobil er en stor drømmer. Han drømmer om perfeksjon, men fremfor alt drømmer han om å gjøre drømmene sine til virkelighet. Classic Range er designet for dem, med toppmodeller som likevel er tilgjengelige: raffinert layout, høykvalitets finish, aerodynamikk for kjørekomfort og upåklagelig veigrep, ingenting mangler. Fordi unntaket må være en regel som deles av det største antallet.

Le Voyageur ekspertise på over 20 år innen bygging av bobiler gir oss ekte teknisk ekspertise, en garanti for kvaliteten på produktene.

www.levoyageur.fr

KONTAKT OSS